Uniek 17e eeuws kasteel met o.a. Congiergewoning, stalgebouwen, orangerie en grote vijver op een prachtig, geheel ommuurd terrein van ca. 22.000 m2. In de mooie Champagne streek.

Dit zeventiende en achtiende eeuws Chateau is verdeelt in drie vleugels: de Louis XIII vleugel (1613) is met een toren gekoppeld aan de Louis XIV (1776) hoofdvleugel. Dit prachtige Chateau ligt aan een rivier in het rustige dorp Poissons (ca. 1000 inwoners) en wordt omgeven door het prachtige landschap van de Champagne streek.
Het kasteel heeft een woonoppervlak van ca. 750 m2. De grote sfeervol ingerichte woonvertrekken geven bewoners en gasten een warm gevoel van luxe en comfort in de nostalgische ambiance van vroegere tijden. In de romantische, fraai gerestaureerde ruimtes op de begane grond is het een weldaad om bij de grote openhaard een maaltijd te nuttigen en daarna gezellig met elkaar tot in de kleine uurtjes te genieten. Op dit moment zijn er 12 slaapkamers ter beschikking. Het zeer goed onderhouden terrein met o.a. de imposante entree, grote vijver, stalgebouwen en conciergewoning is prachtig ingegoeid en geheel ommuurd hetgeen de bewoners een hoge mate van privacy waarborgt. Dit Chateau wordt op dit moment als woonresidentie gebruikt, men kan zich uiteraard vele gebruiksdoeleinden voorstellen.

  • Aantal kamers: 20
  • Aantal slaapkamers: 12
  • Oppervlakte: 1.500m2
  • Oppervlakte terrein: 21.823m2
  • Prijs: 795.000 € k.k.© 2018 TeKoopKasteel.nl - Website by Luupi.nl - Photo's © Mark Hoeve